Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Често задавани въпроси

Относно Микродермабразио

Какво е Микродермабразио?

Микродермабразио е процес на възстановяване на кожата чрез нежно отстраняване на мъртвите и фото увредени клетки, разкриващ по-мека, по-гладка и по-жизнена кожа. Чрез повтаряне на тази терапия в продължение на няколко седмици, по-млада и по-мека кожа се открива на повърхността. Желаният ефект от значително подобрената текстура и цвят ще продължи във времето. Микродермабразио е най-безопасната алтернатива на лазерен пилинг и химичен пилинг с абсолютно никакво време за възстановяване. Най-напред се прилага почистващ тоник за премахване на излишната мазнина. След това с нежно абразио се премахват мъртвите клетки и замърсяванията. Нанася се успокояващ тонер и се прилагат хидратиращ крем или маска и фотозащитен крем.

Какви са ползите?

Микродермабразио е медицински доказало се, като лесно и безболезнено лечение на много кожни състояния. Микродермабразио стимулира колагеновите влакна в кожата и подобрява циркулацията, подобрява външния вид на кожата и текстурата и. Внимателната ексфолиация подобрява и изсветлява хиперпигментациите (кафяви петна), помага да се заличат фините линии, подобрява външния вид на белезите от акне, и подобрява външния вид на пресните „розови“ стрии. След ревитализиращото микродермабразио кожата е подмладена, видимо по-здрава и жизнена.

Колко често може да се извършва тази терапия?

Въпреки че има незабавни ползи след една микродермабразио терапия, за оптимални резултати ви препоръчваме серия от 5-6 процедури.

Колко време отнема ?

Обикновено, 30 до 45 минути.

Болезнено ли е?

Микродермабразио не е болезнена процедура. Кожата може да се затопли и зачерви за около ден.

Подходящ ли съм за тази процедура

Това е безопасна и ефективна процедура за всички кожни типове и води до подобряване на :

• белези, включително от акне

  • фини линии и бръчки
  • неравен тен и петна
  • увредена от слънцето кожа
  • повяхнала и състарена кожа

Кой не е подходящ за микродерабразио?

Ако имате- недиагностицирани лезии; пресен херпес, брадавици, активно акне, авто-имунни заболявания, неконтролиран диабет, вие не сте подходящи за тази процедура.

Микродермабразио в сравнение с химически пилинг?

При микродермабразио не е необходима предварителна подготовка, няма риск, без химикали, без възстановяване и може да се извършва на всеки тип кожа. Тази неинвазивна процедура, извършена от нашите терапевти лице, ще подобри цялостния ви външен вид, без откъсване от ежедневните ви дейности.

 

Д-р Пашовска и целият екип, с удоволствие ще обсъдят тази процедура с вас. Не се колебайте да позвъните за насрочване на консултация или за запазване на час за процедура на тел: 0889 57 57 26 и тел: 042 60 55 90

 


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35

NO COMMENTS

GIVE A REPLY