Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Swiss Perfection Обща концепция

Swiss Perfection – въплъщение на перфектно швейцарско качество и световни научни постижения !

Swiss Perfection е разработена от опитен екип швейцарски учени и произведена oт PP Produits prestiges, Швейцария, високо технологична компания. Стрикно спазване на хигиенните изисквания за производство, базирано на най-новите технологии осигурява чисти продукти от най-високо качество.
Уникалните швейцарски продукти обединяват световните научни и технологични постижения. Swiss Perfection въпльщава съчетание от наука и чиста природа. Цялата линия продукти е базирана на патентования подмладяващ екстракт Cellular Rejuven’Active IRISA® -живи клетки от корена на растението ирис. Благодарение на уникалния метод на екстракция, активните съставки, извлечени от растителните клетки, остават непокътнати. Клетки от ирис се лиофилизират и интегрират в активно състояние в кремовете. Те са особено богати на протеини и ензими и са изцяло различни от обичайните екстракти. Swiss Perfection, с близостта си до природата, въпльщава неагресивна линия грижи за кожата, подходяща и за най-чувствителна кожа. Swiss Perfection предпазва от увреждащите фактори на околната среда, подобрява кожната структура, осигурява оптимална хидратация, намалява признаците на остаряване и видимо подмладява кожата.
Produits prestiges, Швейцария, държат на интересите на крайния потребител. Продуктите Swiss Perfection са лесни за употреба с гарантирано качество и биологична чистота. За да се постигне тази цел, компанията се отказва от старите флакони и вместо тях прилага обезвъздушена помпена система, затворена под вакуум в условия на пълна стерилност. Това гарантира чистотата и запазва продуктите при използване. “Ние посвещаваме максимално голяма грижа и внимание на всеки продукт за да можете вие да разчитате на най-високо качество и чистота във всеки продукт.” казват от компанията.
Изключителни ползи.
Стимулират клетъчния метаболизъм и подобряват естественото обновяване на кожата
Осигуряват основните хранителни вещества за обменните процеси
Подобряват снабдяването на кожата с кислород, позволяващ на клетките да
дишат, и така възстановяват жизнеността на кожата.
Стимулират процесите на обновяване и възстановяване на увредената кожа
Осигуряват самозащитата на кожата чрез засилване на естествените и
защитни механизми.
Подобряват способността на кожата да задържа водата
Дава стегнатост, гладкост и блясък на кожата
Преждевременно остаряване.
Днес хората са изложени на множество фактори на околната среда, които имат негативен ефект върху състоянието на кожата- хранителните вещества, липидите и водата не са балансирани и в резултат се нарушава правилното функциониране на кожата. Кожата остарява много по-рано от генетичното предразположение, което показва, че факторите на околната среда и начина на живот са причина в 80% от случаите – това е статистика, която не може да се пренебрегне и тя изисква нашето специално внимание.
Факторите, които ускоряват процеса на остаряване са:
УВ лъчите, стреса, околната среда, начин на живот, пушене, алкохол,медикаменти. С напредването на процеса на остаряване, става все по-невъзможно да се компенсират тези промени, дължащи се на липса на собствени градивни вещества и енергия.
Swiss Perfection предлага инструментите, от които се нуждаете, за да възстанови кожата своя баланс, да бъде адекватно хранена и хидратирана, както и защитена от вредните влияния.
Познаване на увреждащите фактори.
Способността да разпознавате увреждащите фактори ще ви помогне да изберете правилното третиране за вашата кожа. Продуктите на Swiss Perfection са разработени да се борят с тези увреждащи фактори и да предпазват кожата ви така добре, както и да поправят настъпилите увреждания.

Swiss Perfection козметична линия е разработена в тясно сътрудничество със световно известната “Clinique La Prairie” в Монтрьо, Швейцария, където се използва с много голям успех. Oще някои луксозни Swiss Perfection дестинации са: TokyoBay Court Tokyo – Millenium Hilton Seoul – Villa Belrose Saint-Tropez – Swiss Perfection Spa Moscow


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35