Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Често задавани въпроси

Как работи лазерно лечение?

Как работи лазерно лечение?
Лазера взаимодейства с кожата, генерирайки топлина. Много интензивен светлинен лъч преминава през кожата на ниво дерма. Топлината стимулира клетките, които произвеждат колаген и еластин. Също така светлината на лазера се абсорбира от пигментните лезии като разширени капиляри или “старчески” петна. Тези лезии са мишена за лазерния лъч.
Безопастно ли е лечението?
Светлината излъчвана от лазера е в инфрачервената област на светлинния спектър, за разлика от ултравиолетовата. Лазерите се използват в медицината в продължение на 20 години и няма докладвани дългосрочни странични ефекти.
Боли ли?
Прага на болка на всеки е различен. Настройките варират в зависимост от отделните видове кожа, за да се направи минимално нивото на дискомфорт.
Колко процедури ще ми трябват?
По време на консултациите ще направим оценка на състоянието на кожата и план за индивидуална програма, която ще ви предложи най-добри резултати, отговарящи на вашите нужди. Средно препоръчваме курс от 3-5 сесии, с 2-4 седмици интервал. Препоръчваме и поддържащи терапии на всеки 3-6 месеца, в зависимост от състоянието на кожата.
Колко време отнема всяко лечение?
Това зависи от размера на площта, която ще бъде третирана. Например, една пълна сесия на лице отнема около 15 минути, на шията и деколтето продължава максимум 20- 30 мин.
Третира ли лазера спукани капиляри и пигментни лезии като старчески петна?
Разширени капиляри, зачервяване / еритема, свързана с розацея/ и пигментни петна могат да бъдат лекувани чрез този метод.

Често задавани въпроси / Tri-Active LaserDermology: /
Какво е лазерното подмладяване?
Лазерното подмладяване с Tri-Active LaserDermology® е модерен начин за борба с признаците на остаряване, за подмладяване на кожата отвътре навън. Не се използват химични вещества. Няма възстановителен период. Тази неинвазивна процедура има за резултат по-гладка и по-здрава кожа.
Как действа лазера?
Лазерното подмладяване с Tri-Active LaserDermology® е революционна технология, която дава оптимални резултати с минимален дискомфорт. Лазерните лъчи преминават през горните слоеве на кожата, стимулирайки клетките дълбоко под повърхността да произвеждат колаген. Колагеновите и еластиновите влакна продължават да се възпроизвеждат и вие продължавате да виждате подобрение месеци след терапията.
Кое отличава лазерното подмладяване от другите анти-ейдж процедури?
С лазерното подмладяване вашата кожа не се подлага на драстични химични вещества или интензивни пост-терапевтични грижи както при доста други подмладяващи процедури. Патентованата технология предпазва повърхностните слоеве на кожата, позволявайки на лазерната светлина да проникне до по-дълбоките нива и да стимулира развитието на нов колаген. Качеството на кожата се подобрява, тя става гладка и еластична, а бръчките се редуцират.
Болезнена ли е процедурата?
Tri-Active LaserDermology® може да бъде извършвана на всяка област от лицето-около очите, устата, бузите, брадичката и шията без никаква болка.
Колко продължава процедурата?
Това е сравнително бърза процедура и може да се извърши по време на обедната почивка. Отнема между 15-30 минути и много рядко има някакви странични ефекти. Можете да си сложите грим веднага и да продължите обичайните си занимания.
Може ли да се комбинира с други процедури?
Абсолютно. Лазерното подмладяване и идеално допълнение към микродермабразио, кислородна терапия, филъри, ботокс, радио-лифтинг, както и тарапевтичните процедури за клетъчно подмладяване.
Колко дълъг е възстановителния период?
Едно от големите предимства на лазерното подмладяване с TriActiveLaserDermology, е че тук няма възстановителен период, свързан с процедурата. След сесията, третираните участъци могат да изглеждат зачервени за около час. Така или иначе, веднага може да се постави грим.
Колко терапии са необходими и колко е трайността им?
Препоръчват се серия от 8 терапии и една поддържаща сесия на всеки 3-6 месеца. Благодарение на дълбоката лазерна стимулация и ритмичния масаж, лицето изглежда отпочинало, освежено и подмладено. Процедурата е перфектна преди всяко важно за вас събитие!


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35