Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Лазерна епилация

„Неинвазивна, щадяща техника, която намалява нежеланото окосмяване от всички части на тялото. Позволява третиране на големи зони. Причинява минимален дискомфорт. Замества кола-маската, електроепилацията, бръсненето и изсветляването на космите. Няма възстановителен период“

Лазерната епилация е една от най-популярните лазерни терапии в Дермаклиник. Космите могат да бъдат отстранени от лицето, гърба, ръцете, краката, брадичката, всички зони на тялото дори и най-чувствителните.. Лазерното премахване на нежеланото окосмяване намалява растежа на космите и ви дава чувството за гладка и мека кожа. Лазерната епилация се използва върху всяка част на тялото и се използва еднакво от мъже и жени. Лазерната епилация работи чрез унищожаване на корена на косъма и по този начин предотвратява растежа на космите. Обикновено са необходими най-малко осем процедури, направени веднъж месечно. Тъмна и светла кожа вече могат да бъдат третирани с лазер в Дермаклиник.

Предимства на лазерна епилация

Лазерната епилация намалява растежа на космите от 85-90% – по-голямата част от потребителите са изумени от резултатите

Лазерната епилация е безопаснa, ако сe извършва от квалифицирани специалисти.

Лазерната епилация намалява необходимостта да се бръснем, епилираме или прилагаме депилатоарни кремове.

Лазерната епилация може да намали врастналите косми и възпаленията причинени от тях. Няма повече раздразнена кожа и зачервявания, причинени от бръснене.

Лазерната епилация може да се използва за всички типове кожа, от много светла до много тъмна.

Лазерната епилация е по-прятна като усещане в сравнение с електролизата и кола маска.

Ако има повторен растеж след лазерна епилация, то космите ще бъдат по-фини и с по-нежна структура в сравнение с тези, преди третирането.

Често задавани въпроси  ТУК


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35