Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Рейки

Рейки е древно японско изкуство на лечение. Излизайки извън Япония, Рейки добива широка популярност в Европа и САЩ. Методът е едно от направленията на източната медицина.
Рейки укрепва естествената способност на организма да се самолекува чрез балансиране на енергията.
Рейки не замества медицината и лекарствените средства; тя е в помощ на класическата медицина, както и на другите видове лечение като масажи, хомеопатия.

Какво представлява Рейки терапия?

  Напрежението изчезва при тази здравословна енергийна терапия. Енергиите на тялото се балансират и се постига дълбока релаксация, равновесие и хармония на всички нива.
За разлика от други лечебни терапии, основани на намеса в енергийното поле, Рейки цели да възстанови равновесието в човешкото тяло, чиято жизнена енергия е дебалансирана. Хората практикуващи Рейки са само проводници на универсалната жизнена енергия.
Не е необходимо човек да има някакви заложби и дарби, за да работи с Рейки.

Енергията Рейки

  Енергията Рейки има няколко основни ефекта: води до висока релаксация, разрушава енергийния блокаж, детоксикира организма, като осигурява нова жизненост и същевременно увеличава вибрационната честота на тялото. Изключително благоприятен метод за възстановяване след боледуване и стрес.
Хората, които се подлагат често на Терапия Рейки се чувстват по- жизнени и тяхната вътрешна енергия се засилва- сякаш техните батерии са напълно заредени! Съществуващите вътрешни конфликти се разрушават и е налице силна жизнеспособност, водеща до отпочиналост и стимулация на тялото.

Ползи от Рейки терапията :

Прекрасен метод за лечение на стреса

Бързо и лесно успокоява болката

Нормализира кръвното налягане

Помага при мигрена, хронична умора и безсъние

Възстановява баланса на тялото

Подпомага традиционната медицина в процеса на одравяване

Ако искате да научите повече зa древното изкуство Рейки или да запазите час за терапия, свържете се с нас на тел: 042  60 55 90 ; моб: 0889575726 

 

 


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35