Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

RF лифтинг

Kaкво е Радиочестотен лифтинг?

Иновативна, нехирургична система за стягане на кожата и оформяне контура на лицето. Използва се радиочестотна енергия, която повишава производството на колаген, подобрява тонуса, стяга и изглажда кожата. CORIO CAPILLIS CLINIC предлага терапията като алтернатива на конвенционалния оперативен фейслифт на тези, които са клинично подходящи.

Как работи Радиочестотния лифтинг?

Кожата е съставена от различни слоеве, които съдържат колагенови влакна. В резултат на генетични, възрастови фактори и слънчевото облъчване, тези влакна се накъсват и увреждат. Кожата започва да изглежда увиснала, набръчкана и състарена. Радиочестотната технология е единствената неинвазивна процедура, която въздейства на всички колагенови влакна, като ги стимулира да стегнат кожата ви. Без хирургия, без инжекции, без възстановителен период! Прилагането на радиочестотата води до моментално стягане на колагеновата структура, опъване на кожата и отчетливо намаляване на бръчките. Подобрението ще продължи и дори ще стане по-забележимо в продължение на четири до шест месеца след лечението, поради растежа на нов колаген.

Колко трайни са резултатите

Резулатите са изключително дълготрайни, тъй като се стимулира производството на нов колаген, което продължава месеци след терапията. Процедурата може да се повтори за подновяване на ефекта, когато той започне да отслабва.

Предимства на Радио лифтингa в CORIO CAPILLIS CLINIC

Радио лифтингa е клинично доказан за употреба като специализирана система за стягане на кожата.

Радио лифтинга е терапия, която увеличава производство на колаген, стяга кожата, изглажда бръчките и свива порите.

Радио лифтинг терапията на CORIO CAPILLIS CLINIC не е инвазивна, извършва се в рамките на 1 час и няма възстановителен период.

Резултатите на Радио лифтинг терапия се разгръщат постепенно и са много трайни.

Колко често се прилага?

Препоръчва се една терапия на всеки 4-7дни. Това може да варира в зависимост от медицинските показания.

Колко сесии са наобходими?

Обикновено са необходими 8-10 сесии. Точният брой зависи от медицинските показания и желаните резултати.

Радио лифтинг може да бъде използван и за други части на тялото.

Увиснала кожа на ръцете.

Стягане на шията.

Изглаждане и стягане излишната кожа на корема.

Стягане кожата на краката и бедрата.

Изглаждане на кожата около очите, повдигане на падналите клепачи и намаляване на бръчките тип пачи крак

 

Ако искате да направите тази процедура, или имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържите с нас на тел: 042  60 55 90 ; моб: 0889575726  и да запазите час за  консултация.

 


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35