Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Микродермабразио

Микродермабразио подмладява кожата, премахва мъртвите клетки и замърсяванията и може да намали фините линии и малките несъвършенства.
Процедурата съчетава леко абразио, насочено към кожата, и вакуум, който събира отстранените частици. Това премахва увредените от слънцето и мъртвите клетки като прави кожата мека, гладка и съживена. След процедурата може да се приложат успокояващ тоник, подходяща маска и фотозащитен крем за да се възстанови хидратацията и се защити кожата. При прилагане на специализирани продукти клетъчна козметика Swiss Perfection се постига ефект на максимално подмладяване.
Ние използваме система без частици, която изпълнява същите цели, без използването на кристали от алуминиев оксид.
Микродермабразио е безопасна и безболезнена алтернатива на лазерния пилинг и химичния пилинг и не изисква време за възстановяване. Процесът се повтаря няколко пъти в продължение на няколко седмици. Нови здрави клетки на кожата се придвижват към повърхността и създават по-здрава, и по-млада кожа.
При първоначалната консултация ще оценим вашите индивидуални нужди и ще ви обясним процедурата в детайли. След терапията, ще Ви препоръчаме най-подходящите козметични средства и процедури, за да се поддържа кожата и да запази своя нов здравословен вид.

Често задавани въпроси ТУК


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35