Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Филъри

Естествена красота
Младата кожа е богата на хиалуронова киселина. С напредване на възрастта, разпределението и функцията на хиалуроновата киселина в кожата постепенно се променят, което води до характерните признаци на стареене.
Филърите с хиалуронова киселина, като Juvederm ® или Restylane ® са интелигентeн и лесeн начин за добавяне на обем и мекота на кожата. Те са изработени от хиалуронов гел, който е много сходен със собствената на организма хиалуронова киселина. Има дълготраен ефект, но не постоянен. И двата Juvederm ® и Restylane ® са одобрени за употреба за възстановяване на обема и младежкия вид на лицето.
Филърите разширяват възможностите ни за подобрение на естествения ни вид, като възстановяват обемите на лицето, създават мекота и подмладяват .
Restylane®
Restylane е инжекционен пълнител, базиран на хиалуроновата киселина, с трайност около шест месеца. Тъй като не е с животински произход, тест за алергия не се изисква преди започване на лечението. Хиалуроновата киселина е протеин, открит в ставите и тъканите на всички живи същества. Restylane е мек, запазва формата си, и не предизвиква бучки. Този дълготраен пълнител има много приложения, включително:

Увеличаване на устни
Нехиругична блефаропластика
Неоперативна корекция на носа
Неоперативно повдигане на долната част на лицето
Неоперативен лифтинг на лицето
Изглаждане на бръчки и гънки по кожата на лицето
Запълване на обеми по лицето

При Restylane® инжекции, няма значителна болка, подуване или време за възстановяване. Процедурата обикновено отнема около 30 минути. Преди началото на лечението се прилага локално обезболяващ крем. Когато се инжектират устни, областта може да се обезболи с Лидокаин дентален блок на нервите. Малки количества Restylane се инжектират в точно определени места, и в повечето случаи ще бъдете помолени да дадете обратна връзка, така че да разполагаме с контрол върху крайния ви вид.
Резултатът е мека, еластично запълнена област, която изглежда естествена. След шест до осем месеца тялото поглъща пълнителя и инжекциите могат да се повторят, което означава, че третираните области могат да бъдат коригирани, за компенсиране на промените, които настъпват в лицето ви с течение на времето.
Juvederm®
Juvederm®, е следващото поколение дермални филъри с хиалуронова киселина. Той осигурява гладка, дълготрайна корекция на лицевите бръчки и гънки. Juvederm® съдържа най-високата концентрация от неживотинска, кръстосано свързана хиалуронова киселина от всички дермални филъри на разположение в момента. Juvederm® е с уникално гладка консистенция- по-скоро като вискозна течност в сравнение с гел консистенцията на повечето други пълнители с хиалуронова киселина. Уникалната формула на Juvederm® изглежда има по-голяма продължителност на действие (около 7-9 месеца), както и по-малко синини, болка и неравности, в сравнение с други филъри.
В Дермаклиник , ние използваме Juvederm® предимно за лечение на:
Назолабиални гънки
Марионетни линии
Увеличаване на устни
Глабеларни линии

Juvederm® е филър на избор за нехирургичен лифтинг на клепачите, когато се инжектира да запълни гънката под долния клепач и премахване на тъмните кръгове под очите.
За повече информация, посетете нашата страница Често задавани въпроси филъри
Неоперативнa блефаропластика „Очен лифтинг“
В миналото, хирургията беше единственото ефективно лечение за „торбички“ и тъмните кръгове под очите. Сега има неинвазивна, безопасна и ефективна алтернатива на операцията за тези проблеми, нехирургична блефаропластика. Операцията за препозициониране или премахване на мазнини под очите работи добре при определени пациенти, при които основният проблем се състои в изпъкването на мастната тъкан в долния клепач. В Дермаклиник не се изпълнява тази операция, но ние с удоволствие ще препоръчаме и представим нашите пациенти на пластични хирурзи в България или Швейцария, които извършват превъзходно тази процедура.
Установено е, че по-голямата част от хората страдат от загуба (не излишък) на мастна тъкан под очите. Това води до прогресивно хлътване на зоната под очите и бузите, и кара хората да изглеждат по-уморени и по-състарени, отколкото те са.
Уникалният метод за премахване на тъмни кръгове и торбички под очите е неинвазивен и безопасен. Инжектира се Juvederm за да се изравни равнината под окото и да се повдигне кожата. Това изпълва хлътнатината между бузата и клепача. Малки количества пълнител се поставят в точните места за попълване на хлътналите участъци и корекция на контурите под очите. Запълването на вдлъбнатините премахва сенките под очите и елиминира изпъкналия долен клепач /торбичките/.
След процедурата, има случаи на леки синини или отоци, които преминават в рамките на няколко дни. Резултатите от използване на Juvederm® са много добри и с трайност около година. Този временен метод позволява да се правят корекции по лицето в хода на времето, така че вие винаги да имате естествен вид.
Ако искате да научите повече за Juvederm ® или да запазите час за процедура, свържете се с нас на 042 60 55 90; 0889575726.


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35