Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Мезотерапия

Мезотерапия е техника, изобретена през 1952 г. от д-р Мишел Пистор, при която медикаменти, витамини, аминокиселини се инжектират в мезодермата, мастния слой и съединителната тъкан под кожата. През последните 50 години, над 15 000 лекари по целия свят са използвали мезотерапия за различни цели, включително за:
Общо понижаване на теглото,
Намаляване на локалните мастни натрупвания
Намаляване на целулита
Лечение на косопад
Лечение на белези
Елиминиране бръчки

Коригиране на неравностите след липосукция
През 1987 г. Френската академия по медицина признава Мезотерапията като неотменна част от традиционната медицина. С помощта на много малка игла (0,4 до 0,6 см ), лекарството се инжектира в мезодермата безболезнено. Използва се техниката на „мулти-убождане“-множество бързи и безболезнени инжекции, съсредоточени в определена област. Въпреки, че „много убождания“ могат да бъдат направени на ръка, ние по-често използваме механична система-мезо-пистолет, която осигурява доставяне на лекарството по-точно с още по-малко дискомфорт за пациента. Пациентите най-често съобщават, че лечението причинява по-малко болка, отколкото леко ощипване.
При целулит и намаляване на тегло, медикаментите се инжектират директно в областта, която се лекува. Процедурата се прилага ежеседмично, като пациентите обикновено започват да виждат резултати след четвъртата апликация. След 10 процедури, пациентите забелязват значително намаляване на обиколките, подобряване на цвета на кожата и изглаждане на целулита. Обикновено пациентите губят 4-10 см и повече за 10 седмици.
Всички пациенти, подложени на мезотерапия ще бъдат помолени да следват здравословен хранителен режим. И тъй като токсините и мазнините се елиминират, необходимо е да се пие много вода. Необходима е физическа активност, ходене пеш или друга форма на аеробна дейност, три пъти седмично
Намаляване на локални мастни натрупвания чрез мезотерапия
Мезотерапията е безболезнена алтернатива на липосукцията. Мазнините и целулита се елиминират от целевите области като се използват същите техники, споменати по-горе. За разлика от липосукцията, само мазнини (не мастни клетки) се отстраняват. След десет сесии, пациентите могат да загубят 4-10 см и повече в областта на седалището, ханша, бедрата, кръста, любовните дръжки и брадичката, когато лекарството се поставя в тези области. Мезотерапията не се използва за намаляване на мастни тумори или гърдите при жените.
Мезотерапията е безопасен нехирургичен метод за значителна загуба на тегло, намаляване на локалните мастни натрупвания, както и за премахване на целулита от бедрата, корема, и хълбоците.

Целулитът също намалява драстично по този начин.

Лифтинг на лицето и шията чрез мезотерапия

Мезотерапията е безболезнена алтернатива на липосукцията. Мазнините и целулита се елиминират от целевите области като се използват същите техники, споменати по-горе. За разлика от липосукцията, само мазнини (не мастни клетки) се отстраняват. След десет сесии, пациентите могат да загубят 4-10 см и повече в областта на седалището, ханша, бедрата, кръста, любовните дръжки и брадичката, когато лекарството се поставя в тези области. Мезотерапията не се използва за намаляване на мастни тумори или гърдите при жените.
Лечение на белези чрез мезотерапия
Белезите могат да бъдат значително намалени с мезотерапия. Комбинацията от ензими и витамини атакува съединителна тъкан под кожата, което прави белега по-малко забележим . След лечение, повдигнатите белези стават по-плоски, а пигментираните белези се сливат по-лесно с околната кожа. Хлътналите белези се изравняват с околното пространство, а неравностите на кожата около белега намаляват. Въпреки че белезите не могат да бъдат напълно премахнати, повечето могат да бъдат значително подобрени.

Лечение на косопад с мезотерапия

Лечението на косопад и алопеция с мезотерапия, се извършва чрез инжектиране на смес от активни вещества интрадермално за да се стимулира жизнеността на кожата на скалпа, да се подобри състоянието при себорея и да се забави падането на космите чрез стимулиране на космените луковици. Тези повърхностни инжекции се извършват с помощта на спринцовка, която се монтира на тънка и къса стерилна игла, за еднократна употреба.
Използват се подхранващи и ревитализиращи коктейли, стимулиращи корена на косъма. Витамини и вазодилататори, стимулират косъма и доставят градивни вещества. Така се ускорява растежа на косата и космите стават по-здрави и по-плътни.
Три до четири сесии са достатъчни, за да забавят падането. Кожата на скалпа става по-здрава, необходимостта от често измиване с шампоан намалява. Постига се намаляване на косопада, на себореята и сърбежа. Качеството на косата се подобрява. Три месеца са необходими да се види значим нов растеж на коса.
Цени: /виж ценовата листа/ Цената на Мезотерапия зависи от третираните площи и броя на необходимите сесии. От време на време, ние предлагаме специални промоционални цени.
Ако искате да научите повече за вендузо терапията или да запазите час за процедура, свържете се с нас на 042 60 55 90; 0889575726.


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35