Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Лазерно премахване на капиляри

Разширени и спукани капиляри по лицето

   Разширени капиляри и червени петна по лицето засягат милиони хора. Макар и да не изискват спешна медицинска помощ, много от нашите пациенти, биха искали да се избавят от тях . За щастие, модерните технологии днес ни дават възможност за безопасно, лесно и ефикасно лечение на разширените капиляри или паякообразни/ звездовидни/ вени по лицето.
Има много причини, поради които хората развиват кръвоносните съдове по лицето си. Най-честата причина за спукани капиляри по лицето е генетична предразположеност. Въпреки това, съществуват фактори на околната среда, които допринасят за развитието на разширени капиляри. Сред тях са факторите, които причиняват зачервяване, включително излагане на слънце, пикантни храни, топли напитки, алкохол и неблагоприятните атмосферни условия, като студено, горещо, или ветровито време. Това са същите фактори, които изострят и друго осъстояние на кожата на име розацея, което не само води до развитието на кръвоносните съдове и общо зачервяване на лицето, но може понякога да доведе до образуването на акне при възрастните.

Ефективно лазерно лечение на разширени капиляри по лицето

   В Дермаклиник, използваме лазер за лечение на тези съдове. Параметрите на лечението се определят от размера, цвета и разположението на вените. Ние персонализираме лечението за всеки пациент.
Лазерната технология осигурява точна дозировка на енергията за всеки съд, с минимален риск за кожата. Ние третираме разширени капиляри с YAG лазер 1064. Този лазер излъчва светлина с определена дължина на вълната, която се поглъща от кръвоносните съдове, затопля ги и ги свива, без да уврежда околните тъкани. Лазерът причинява лек, ако изобщо има такъв дискомфорт и води до умерено зачервяване и оток. Пациентите обикновено могат да се върнат на работа веднага. Ние препоръчваме две до три сесии, през около месец интервал.
Разширените капиляри могат да бъдат премахнати където и да е по лицето, включително бузите, носа и брадичката.

Съдови лезии по краката

   В Nd- Yag лазера ефективно третира съдови лезии и вени на краката. Голямата дължина на вълната на лазера достига по-дълбоко в кожата. Той е по-щадящ и по-малко болезнен, отколкото традиционните лазер терапии, и изисква малко или никакво време за възстановяване.
Неинвазивното лазерно лечение на вените на краката продължава да бъде източник на интерес за лекарите. Възможностите за лечение на този етап включват склеротерапия, лазерно лечение, и интензивна пулсираща светлина. Склеротерапията е златен стандарт за лечение на вените на краката. Въпреки това, Nd- Yag добавя ново измерение към нашите възможности за лечение, особено на изключително малките вени, които са твърде малки за инжекции. Това съвременно лечение ни позволява точно дозиране на енергията за всеки съд, с минимален риск за кожата. По време на лечението, лазерната енергия се доставя чрез специална ръкохватка , в поредица от кратки и / или по-дълги импулси. Лазерната енергия се поглъща от кръвоносните съдове и причинява термокоагулация на кръвоносните съдове. Третираните вени и капиляри постепенно се резорбират от организма.

 


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35