Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Лазерно подмладяване

Лазерно неинвазивно подмладяване

Неаблативно Лазерно подмладяване на кожата на лицето и шията.
Лазерното подмладяване е сравнително нова и обещаваща минимално инвазивна процедура за намаляване на признаците на стареене на кожата. YAG лазерът стимулира фибробластите, отговорни за производството на колаген и еластин в кожата, подобрява фините бръчки на лицето и шията, стяга кожата, намалява размера на порите, намалява пигментните петна и подобрява белезите от акне. Серия от процедури (обикновено 6) в продължение на половин година, представлява типичното лечение. След това резултата се поддържа с лазерно лечение на всеки 3 до 6 месеца, въз основа на нови изследвания. Това е третиране без възстановителен период, предизвикващо минимално зачервяване за по-малко от час. Нашите пациенти с белези от акне отбелязват подобряване на повърхностните белези с този метод, тъй като „те се запълват“ с колаген. Лазерното подмладяване подобрява структурата на кожата в дълбочина и според много автори би могло да се комбинира с режим на повърхностно подмладяване (локални ретиноиди, алфа хидроксикиселини и химически пилинг) за максимален ефект. Подобрението изисква време, пациенти и лекари обикновено забелязват резултат след 3-то третиране. Увеличеното производство на колаген може да се види под микроскоп, както е посочено в много изследвания.
Има много видове неаблативни и аблативни начини за подмладяване на кожата на лицето. Използват се различни видове лазери и светлинни източници. „Неаблативен“ означава, че тъканите не се изпаряват. Те просто се стимулират чрез лазерното лъчение , поради което най-често няма възстановителен период! В Corio Capillis прилагаме технологиите Nd-YAG лазер и диоден лазер. Лазерното подмладяване е серия от 1-6 процедури безболезнено, бързо и ефективно неинвазивно подмладяване с използване на няколко лазерни технологии за драстично стягане, намаляване на фините линии и бръчки, размера на порите и пигментацията.
При всяка неаблативна лазерна процедура, специфичния вид лазерна система ще сe насочи към горно, средно и по-ниско ниво на кожата. Това стимулира кожата, генерира производството на колаген дълбоко в дермата, предизвиква стягане, изравнява тена, намалява бръчките, линиите, нежеланите пигменти и порите. Тези резултати се проявяват в различна степен на ефективност в зависимост от третирания проблем.

Лазерно подмладяване -TriActive LaserDermology
Една уникална технология за разкрасяване!
Блестящо, гладко, свежо лице- ето какво предлага Tri-Active лазер.Това е диоден лазер с дължина на вълната 808 nm. С една деликатна и семпла процедура се стимулира обновяването на клетките и се постига видим лифтинг ефект. Чертите на лицето се смекчават, бръчките намаляват, кожата заблестява. Тя става гладка, стегната и сияйна. Методът е уникален в световен мащаб.

Tri-Active LaserDermology:
РЕЗУЛТАТИ:
1.Младежка, бляскава визия. Видимо подмладяване и тонизиране на околоочния контур.
2 Смекчаването на бръчките и интензивното действие върху отпускането на кожата водят до ремоделиране на лицето. Забележителен лифтинг ефект върху деколтето, контура на лицето, устните, околоочния контур.
3 Благодарение на стимулиращо действие върху колагеновата структура, дълбоко- масажиращият ефект и лазерно – активираното обогатяване с кислород , кожата е тонизирана, здрава и еластична.
Основни ползи:
• Възстановява баланса на кожата
• Изглажда и намалява бръчките
• Стяга контура на лицето
• Подобрява микроциркулацията
• Превенция на остаряването

Често задавани въпроси ТУК


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35