Избери твоят дизайн

Избери своят шаблон

Цветова комбинация

Биотехнологии за подмладяване

Козметика от бъдещето
Филмови звезди и кралски особи, модели и бизнесдами, съпруги на видни политици и бизнесмени, телевизионни водещи, изпълнители от световна величина… Накрая на престоя си в известна швейцарскa клиника в Монтрьо, вземат със себе си гаранция за красота и защита от времето – високо ефективната козметика Swiss Perfection, ново поколение от козметични продукти, позволяващо да се забави процеса на стареене на кожата, благодарение на уникални клетъчни биотехнологии, използвани при създаването на всеки продукт.
Биотехнологиите се причисляват към ключовите технологии на 21 век. Целта е използването на уникални живи организми и части от организми за производството на различни продукти. Постиженията им навлизат широко в медицината и фармацевтичната индустрия. Пренасянето на знания и технологии от фармацевтичната индустрия към козметичната индустрия е естествен процес. Един от разделите на съвременната биомедицинска козметика е клетъчната козметика.
За разлика от традиционните стимулиращи и подмладяващи препарати тя въздейства по-дълбоко и мащабно върху най-важните биохимични процеси. Докато обичайната козметика се произвежда чрез смесване на съставки в завод, съставена е от по-прости молекули, лесни за възпроивеждане и копиране, за производството на клетъчната козметика се използват далеч по-сложни вещества. Това могат да бъдат растителни клетки; екстракти от животински ембриони т.е. има уникален изходен материал и сложен процес на производство.
Но основната разлика между клетъчната козметика и останалите козметични линии е в подхода при решаване проблемите на стареенето.Традиционната козметика действа предимно на повърхността и атакува следствието- суха кожа, бръчки, петна и т.н. Клетъчната козметика отстранява не последствията, а причините за стареенето. Главният принцип на действие на тези продукти е корекция на възрастовите изменения на кожата чрез стимулиране на самовъзстановяването. Те въздействат върху основните механизми на увреждане на клетките, като повишават защитните им сили с регулаторни молекули. Благодарение на подмладяващия ефект и уникалния механизъм на действие продуктите на клетъчната козметика с право се смятат за козметични препарати последно поколение. Клетъчната козметика не е лекарство, нито съдържа хормони, въпреки че действието й често се сравнява с действието на лекарствени препарати. Получаването на съставките изисква специално оборудване, солидни знания в областта на молекулярната биология и биохимия, огромен опит и специфични технологии.
Швейцарската компания Produits Prestiges, прави сериозни изследвания на функциите на кожата и процесите в нея, и проучвания в областта на растенията на молекулярно и клетъчно ниво. Това води до създаване на уникални комбинации на основата на съвременните биотехнологични методи за третиране на кожата.


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vodaburg/www.coriocapillis.com/wp-content/themes/coriocapillis/framework/loops/content-page.php on line 35