Избери си свой дизайн на сайта

Избери

Цвят по избор

За нас

Частна клиника CORIO CAPILLIS

Създадена през 2005г. от д-р Бояна Пашовска, CORIO CAPILLIS CLINIC непрекъснато се развива.

С какво сме различни?

Разликата е в екипа, услугите, информацията, високите технологии и разбира се в резултатите.

Процедурите

Знанието е сила, затова чрез непрекъснато обучение и следене на научните постижения, нашите техники се развиват и подобряват. Екипът на CORIO CAPILLIS CLINIC постоянно се стреми да подобри опита си, да ви предостави терапии и продукти, които са безопасни, ефективни и резултатни. Ние гарантираме, че ще постигнете положителни промени във външния вид, но най-голямата ни цел е емоционалната ви промяна- тя носи увереност, усмивка и успех по пътя на всеки.

Нашите цени:

Ние ви предоставяме избор, когато става въпрос за цената. Във всяка една от избраните области, независимо дали те са естетична дерматология, управление на теглото, или козметика , ние ще ви предоставим различни възможности, информация, както и писмен план на терапии, с ценообразуване в зависимост от избора на процедури, материали, техника и общия резултат, който искате да постигнете. Моля свържете се с нас за съвет относно ценообразуването.

Нашата философия

В CORIO CAPILLIS CLINIC, нашата философия е , че клиентът трябва да бъде обслужен по начин, по който ние бихме искали да бъдем обслужени- предоставяйки изключително качество чрез непрекъснато обучение, иновативни технологии и приемайки всеки един от вас като индивидуалност.

Екипът

В CORIO CAPILLIS CLINIC работи екип от професионалисти по дерматология, хранене и диететика, медицинска козметика, масажи и рехабилитация . Ние вярваме, че взаимодействието между професионалистите предоставя нашият общ опит и обща грижа и води до постигане на комплексни резултати.

Козметичните продукти

Козметиката, с която работим професионално и предлагаме за домашна грижа е строго селекционирана от стотиците възможности, предлагани на българския и европейския пазар.

Всички терапии се извършват с ексклузивната Клетъчна козметична линия SWISS PERFECTION.